Acaibogyó por

Acaibogyó por 70g BIO

Bio acaibogyo porImmunerősítő, biztosítja a szervezet számára szükséges vitaminokat, antioxidánsokat. Védi a szív és az érrendszer egészségét, megteremti az emésztőrendszer egészséges működését.

A termék tulajdonságai:

Fagyasztva szárított acai bogyó gyümölcs kivonat 20:1 (20 kg gyümölcsből 1 kg gyümölcspor). Gazdag E-vitamin forrás. Erősíti az immunrendszert. Rendkívül gazdag szerves növényi fehérjében. Omega zsírsavtartalma Omega-6 és Omega-9-igen jó hatással vannak az idegrendszerre. Antioxidáns, baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van.
A zsírsav aránya az acaiban olyan, mint az olíva olajban.

Az acai berry bogyó vagy gyümölcs az amazóniai esőerdőben lelhető fel, pálmán nő és olyan, mint egy lila üveggolyó vagy szőlő. Az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, rendkívül ízletes, ráadásul gyógyító hatása legendás hírű. Az acai bogyóban tízszer annyi antioxidáns van, mint a szőlőben és kétszer annyi, mint a kék áfonyában. Az elmúlt néhány évben Amerika egyik legkeresettebb fogyást segítő, természetes étrend kiegészítője lett. A legegészségesebb ételnek tartják, kiemelkedően magas az antioxidáns tartalma, s nagyon sok mikro tápanyagot tartalmaz olyan komplex formában, amelyekhez hagyományos étrenddel nem jutnánk hozzá.

Jótékony hatásai:

Az acai áfonya hatékonyan segíti a fogyást, mivel rengeteg mikro tápanyagot tartalmaz. Az elhízások egyik fő oka a vitaminhiány, melyet számos kutatással alátámasztottak: a túlsúllyal rendelkező személyek már akkor is kevesebbet esznek, ha multivitaminokat szednek. Az acai berry pedig értékes tápanyagtartalmának köszönhetően természetes úton csökkenti az éhségérzetet, gyorsítja az anyagcserét, mikro tápanyagokkal látja el a szervezetet, növeli az energiaszintet.

Erőteljes antioxidáns tulajdonsága révén immunerősítő, segít felvenni a küzdelmet a szabadgyökök káros hatásaival szemben. Az acai bogyó az anthocianinok természetes elegye. Az anthocianinok nagyon intenzív antioxidánsok, melyek a bogyós gyümölcsökben, piros színű, pigment-tartalmú egészséges ételeinkben találhatók. Ezek a keverékek az egészségre ható számos jótékony képességeik által támogatják a szervezet keringési és kardiovaszkuláris folyamatait. Az acai bogyó ORAC értéke igen jelentős, a legmagasabb értékekkel rendelkező gyümölcsök között található!

A bogyó igen gazdag E-vitamin forrás is, mely szintén erősíti az immunrendszert. Az emészthetetlen rostok csökkentik egyes rákfajták kialakulásának a veszélyét is. A bogyó omega zsírsavtartalma-omega-6 és omega-9-igen jó hatással vannak az idegrendszerre, hiszen ezek a zsírsavak nélkülözhetetlenek az egészséges idegrendszer kialakulásához és regenerálódásához. Ezenkívül segítenek meggyógyítani és megfiatalítani az izmokat egy intenzív tréninget követően, és bizonyítottan csökkenti az LDL-, és fenntartják a HDL koleszterinszintet. A zsírsav aránya az acaiban olyan, mint az olíva olajban. Tanulmányok szerint ez is hozzájárul ahhoz, hogy a mediterrán országokban olyan alacsony a szívbetegségek aránya.

Az aminosavak létfontosságúak az izom megfelelő összehúzódásához, fejlődéséhez, regenerációjához, és az állóképesség, az erő, valamint a folyamatos energiaellátás biztosításához. Az acai egy majdnem tökéletes aminosav-összeállítást tartalmaz. Az acai bogyónak antioxidáns, baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van. Bőségesen találhatók benne antocianinok, melyek a flavonoidok egy különálló csoportját alkotják.

Javasolt felhasználás, adagolás
Egy adag = 1-2 kiskanál
Javasoljuk, hogy naponta 1-2 kiskanál port tejben vagy gyümölcslében feloldva vegye be.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve

 

Naturpiac üzletek>>

Aktuális akció>>