BIO Borsófehérje por

Bio borsofeherje porA NaturPiac Premium Bio Borsófehérje por protein tartalma 100g-ban minimum 82,1g, ezáltal kiváló fehérjeforrásként (illetve fehérjepótlásként) szolgál mind a vegetáriánus életmódot folytatóknak, mind az aktívan sportolóknak.

Ideális turmixokba keverve, akár tejjel, így egy finom fehérjedús italt készíthetünk belőle reggelire vagy ebédre, vagy amikor éppen jólesik.

Termékünk valóban magas fehérjetartalmú, illetve organikus (bio) eredetű, GMO mentes alapanyagból készült.

A NaturPiac Premium Bio Borsófehérje por allergén anyagoktól is mentes, úgy mint pl. glutén, szója, mogyoró, laktóz, zeller és hasonló allergizáló összetevők.

Színe jellemzően világossárga; karakteres, borsóra jellemző illattal.

A termékben megtalálható aminosavak (felsorolásszerűen):

aszparginsav, treonin, szerin, glutaminsav, glicin, alanin, cisztin, valin, metionin, L-izoleucin, L-leucin, tirozin, fenilalanin, lizin, hisztidin, arginin, triptofán, prolin.

Mire is jó a borsóprotein …?

Az emberi szervezetnek szüksége van a fehérjére, megfelelő mennyiségben és minőségben, és természetesen megfelelő forrásból. Az egészséges táplálkozás nem hagyhatja figyelmen kívül a jó minőségű fehérjéket, és ezáltal az esszenciális aminosavakat, amelyhez hasznos forrást jelenthet a borsófehérje.

A borsófehérje nem tartalmaz koleszterint, nem vált ki kóros allergiás reakciót (hipoallergén), növényi fehérjék közül a legkönnyebben emészthető, a szervezet számára fontos aminosavakat tartalmaz, segíti a lúgosítást. A NaturPiac Premium Borsófehérje por kiváló választás azoknak, akik kerülik vagy egyáltalán nem fogyasztanak állati eredetű fehérjét.

Annak érdekében, hogy teljes értékű fehérjeforrást tudjon biztosítani szervezetének, egészítse ki táplálkozását más növényi eredetű fehérjével is, amelyhez jó választás a NaturPiac Premium Bio Kenderfehérje 50% por.

A termék 100 g és 250 g kiszerelésben is kapható.

 

Naturpiac üzletek>>

Aktuális akció>>