Fogyás

Támogatja a fogyást, csökkenti az étvágyat

nopal_fogyas
A Nopal úgy működik mint egy zsírmágnes, és sok fölös kalóriától megszabadít.

A Nopal magas rosttartalmú (15 gramm napi adagban 8,4 gramm rost), ezáltal hozzájárul a jóllakottságérzet kialakulásához, megvéd a „túlevéstől”, megszünteti az állandó nassolás igényét. Csökkenti az étvágyat és a kalóriabevitelt.

A Nopal rostjai elfogyasztásuk után enyhén megduzzadnak, ezzel növelik a teltségérzetet, így kevesebb ételt kíván a szervezet. Ezért szükséges, hogy a Nopal port étkezések előtt 20-30 perccel fogyasszuk.

A másik működési elve a Nopal rostjainak, hogy csökkentik az étel megemésztéséhez szükséges időt, és ezzel is támogatják a testsúlykontrollt.

A Nopal egy nagyon jó természetes anyag, hogy a fölös zsírokból, olajokból és szénhidrátokból származó kalóriákat megkössük. A Nopal por nem oldódó ballasztanyagai rendelkeznek azzal a tulajdonsággal, hogy saját súlyuk többszörösét kössék meg zsírokból, olajokból, savakból és szénhidrátokból. Nagyobb molekulákat alkotnak velük, így azok nem jutnak át a bélfalon, és nem kerülnek be az anyagcsere-folyamatokba. Szervezetünk így sok méreganyagtól szabadul meg, ráadásul ezek nem is terhelik az emésztést, hiszen anélkül haladnak át az emésztőcsatornán, hogy szervezetünknek bármi dolga is lenne velük.

(Már az első bevételt követő napon felismerhetjük ezt az állapotot a széklet viszkozitásából. Ez egy kicsit zsírosnak néz ki (mintha zsírosat ettünk volna) – az első néhány napon kellemetlen szagú is lehet (ha túlsavasodás vagy gombásodás áll fenn). Néhány esetben egy könnyű hasmenésre is lehet számítani, ami hamar el is múlik, és főleg akkor jelentkezik, ha addig rostszegényen táplákoztunk.)

A testsúlycsökkenés elérése Nopal por segítségével

Egy Németországban, Ausztriában és Svájcban végzett, 3000 embert magában foglaló felmérésben az emberek legtöbbje súlyfeleslegtől szabadult meg.

A résztvevők beszámoltak más pozitív változásról is:

Majdnem mindenkinél javult a székletürítés mennyisége és gyakorisága – 95% számolt be egy szubjektív jobb közérzetről. Másrészt egy nehezen körülírható „jó testi érzetről” is beszámoltak.

A ,,negatív’’ változások:

Az emberek 21%-ánál 1-3 napra hasmenés jelentkezett – 45% panaszkodott a széklet vagy vizelet kellemetlen szagára – 62% számára terhes volt a megszokott napi adag folyadék mellett plusz két litert fogyasztani.

Néhány esetben nem jött létre testsúlycsökkenés, vagy éppen fordítva, testsúly-növekedés lépett fel. Ez különösen azoknál a Nopal fogyasztóknál volt megfigyelhető, akik a program alatt sporttevékenységeket is folytattak. A Nopal nagy arányban tartalmaz ún. hősokk-proteint, ami fokozza a sejtnövekedést az izmokban. A sportoló „fogyók” bár testsúlynövekedést könyvelhettek el, de a ruhájuk simulásából megállapítható volt, hogy náluk ezt nem a zsír, hanem a jóval nehezebb izomtömeg okozta. Vagyis megszabadultak a felesleges zsíroktól, de helyébe izomnövekedés lépett fel, ami arányosabb testalkatot eredményezett.

Miért nem jött létre fogyás? – A kudarc oka

Azoknál, akik megszokásból ettek, s nem figyeltek a testük jelzéseire, ugyancsak súlynövekedés volt megfigyelhető. Megszokásból evők, a frusztráció-evők vagy az unalmukban evőknél a Nopal a legtöbb esetben nem hozza a kívánt eredményt. A gyorséttermi ételeket fogyasztóknál is magas a sikertelenség aránya.
Kérdése van a Nopallal kapcsolatban? Kérdezze szakértőnket, a Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézetet. Kattintson ide>>

 

Naturpiac üzletek>>

Aktuális akció>>