Nopal fogyasztók tapasztalatai

nopal_tapasztalatok

Itt azokat a tapasztalatokat írjuk le, melyeket Nopal fogyasztók küldtek.

2008 nyarán kezdődtek a tüneteim, puffadás, székrekedés vagy épp az ellenkezője, vagyis az emésztésem, és emiatt a közérzetem is nagyon rossz volt, a kilók is felszaladtak. Sorra elkezdtem kipróbálni olyan termékeket, amelyek helyreállíthatják az emésztésem, de nem sok sikerrel. Közben lisztérzékenységet diagnosztizáltak nálam, ami talán még inkább hátravetette a különféle termékek hatásait.
2009 nyarán családom egyik ismerőse ajánlotta a Nopal port, ártani nem árthat, így kipróbáltam és hatott. Elmúlt a puffadás is, segített a fogyásban, a székletűrítés pedig napi szinten beállt a normálisra, így a közérzetem is jó!
5 hónapja rendszeresen szedem és tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek hasonló problémái vannak.
K. Dóra (21), Győr

Édesanyám rendelt önöktől nopal mintacsomagot, amit kipróbált, és nagyon meg volt vele elégedve. Anyukámnak elég változó az emésztése, amiben sokat segített, megkönnyített számára a nopal kaktuszpor.
Egy nap használta, aznap nagyon jól érezte magát és másnap, hogy elfogyott a mintacsomagja máris tapasztalta a hiányát, úgyhogy ezután azon lesz, hogy beszerezze a terméket, mert neki bevált, és csak ajánlani tudja másoknak is.
B.Á. Pécs

Tisztelt Madal Bal Biobolt !
Csak szeretném a véleményemet elmondani a Nopal nevű táplálékkiegészítővel kapcsolatosan. A kollégámon tapasztalt látványos fogyás eredményeként (3 tasakkal fogyasztott belőle) kezdte el szedni a fiam is. Egyelőre ugyan még csak 1 tasakkal fogyasztott belőle, de azért már érezhető a hatása, talán nem a súlybeli fogyás, inkább az anyagcsere-folyamat felgyorsulása, a jobb közérzet érezhető egyelőre. Bízunk benne, hogy szintén hatékony lesz az eredmény, aminek a célja, hogy egy pár kilóval kevesebb legyen.
K. Gusztávné, Győr

A nopal fogyasztással kapcsolatban több pozitív tapasztalatom is van. Mivel sokat sportolok, főleg futok, azt vettem észre, ha futás előtt fogyasztom a nopalt, akkor az izmaim jobban bírják az edzést, és utána hamarabb regenerálódnak, ezáltal izomláz vagy izomfájdalom is kevésbé jelentkezik. Ezt nagyon élvezem, mert így sokkal jobban érzem magam sport közben és utána is. A másik dolog, hogy érzem, nagyon jót tesz az emésztésemnek és a bélműködésemnek. Mindkettő sokkal jobb, mint a nopal fogyasztása előtt volt. Egy harmadik dolog, hogy a nopalt, mivel savtalanító hatású, gyomorégés ellen is nagyon jól tudom használni. Többször ittam kezdődő gyomorégésre, s utána nem sokkal meg is szűntek a problémáim. Úgy hallottam a nopal éppen ezért másnaposság ellen is nagyon jó. Megköti a savakat.
Mivel nálam nagyon bevált, így ajánlottam édesanyámnak is; ő azt mondta, nála a nopal a bélműködést tette rendbe.
A nopal egy nagyon jó termék, és nyugodt szívvel ajánlom mindazoknak, akik szeretnék kipróbálni. Mellékhatásával se a nopal irodalomban, se az általam ismert nopal fogyasztók körében nem találkoztam. Egy teljesen természetes szer, aminek tényleg csak előnyei vannak. Egyedül arra kell figyelni, hogy fogyasztásakor napközben sok vizet igyon az ember.
Gábor (32), Budapest

Az ingadozó vércukorszintem néhány nap után a normálishoz közeli szintet mutatta, és ez még a nopal szedése után is megmaradt, ezen felül nagyon jót tett az emésztésemnek.
Sarolta, Pécs

A személyes tapasztalatom annyi hogy megnyugtatja a “beleimet”, s ezért nagyon jól érzem magam.
Annamária, Budapest

33 éves vagyok, kedvtelésből sportolok, ez napi egy óra rendszeres aerob testmozgást jelent. Vegetáriánus vagyok. Ezen belül is, korábbi egészségi problémáim miatt elég fegyelmezetten étkezem, sok nyers zöldséget és gyümölcsöt fogyasztva. Ezzel együtt nehéz elkerülni a savasító ételeket, amik a legfinomabbak. Olvastam a Nopal-ról, hogy segít a savak megkötésében. Elkezdtem használni, bár nem előírásszerűen. Csak reggel fogyasztom. Azt tapasztalom, hogy komoly segítséget jelent abban, hogy megfelelő ph-értéken maradjak. Amiért szeretem, hogy elfogadható íze van, és így reggel edzés előtt sima vízzel “le tudom gurítani”. Emellett teljesen természetes anyag ellentétben sok bázikus készítménnyel, amelyeket összefoglaló néven “kőpor”-ok családjának neveztem el. Az elején egy kicsit fogytam tőle, azt hiszem az anyagcserét javítja. Többévi aranyér problémám is megszűnt tőle.
Máté, Budapest

A Nopalt három hétig szedtem, s ami a legjobb volt, hogy megszűnt az édesség utáni vágyam. Nem volt szükségem már arra, hogy minden étkezést édességgel, sütivel zárjak. Feltételezem, ez annak volt köszönhető, hogy eddig valamit hiányolt a szervezetem.
Erika, Pécs

Kedves barátaim, ha nevezhetem így önöket, szeretnék szívből köszönetet mondani önöknek és a Nopalnak. Terhes lettem, és gyermekem születése után még kb. 8 kg-val voltam több a kelleténél. Mivel nem tudtam, hogyan is kellene lefogynom, és már sok diéta-tablettát nyeltem, amik vagy nem hatottak, vagy amiket én nem viseltem el, a sógoromtól azt a tanácsot kaptam, hogy ki kellene próbálnom a Nopalt. Állította, hogy már lefogyott tőle, és én is fogyaszthatnám, mert a Nopal esetében egy teljesen természetes szerről van szó, ami nem toxikus, és nem árthat nekem, ellenkezőleg, csak előnyei vannak. Már két hónapja szedem… és veszítettem a térfogatomból, frissebben nézek ki, a bőröm kinézete javult (nagyon zsíros bőröm volt), könnyebbnek érzem magam, nem nehezülnek el a lábaim… egyszerűen csodás!!! Mit mondjak még ehhez? Hagyja, hogy a Nopal Önt is meggyőzze! Próbálja csak egyszerűen ki!
Silke O. 30 éves, Schwerin

Igen tisztelt Nopal-barátok, szeretnék köszönetet mondani mindannyiuknak, kezdve azokkal, akik a termesztésben és a betakarításban vesznek részt, egészen azokig a kedves emberekig az eladásnál, a munkájukért és a segítségükért. A világ egy jobb hely lenne, ha minden ember azzal keresné a pénzét, hogy más embereknek segít, mint ebben az esetben is. Egy eurót sem sajnálok, hogy megkapjam a jó Nopalomat. Öröktől fogva emésztési gondjaim voltak, amik székrekedéssel kezdődtek, és később fájdalmas aranyerekhez, sérülésekhez, hasadásokhoz és gyulladásokhoz vezettek. Két éve operáltak, de a problémák lassan újra elkezdődtek. Amikor a Nopalról hallottam, úgy gondoltam, egy próbát megér, és rendeltem magamnak. Néhány nap elteltével valami változás állt be a székelésben, és körülbelül 3 hónap után mondhatom azt, hogy a székletürítésem normális. Nopal és víz! Ennél jobb szer nincsen.
Henning E. 70 éves, Den Haag
Olvastam a Nopalról, és próbaképpen rendeltem. Tulajdonképpen nem voltam elégedetlen a súlyommal, de a csodás sörhasam igenis bosszantotta a feleségemet, és persze az ember mit meg nem tesz a nőknek. Na igen, és most büszkén mondhatom, hogy fogytam. Tényleg szuper! A feleségem örül, és a hasam most nekem is sokkal jobban tetszik. Továbbra is fogyasztani fogom!
Wolfgang Z. 53 éves, Augsburg

A nevem Anne P., 45 éves vagyok, és Portugáliában élek. Körülbelül négy hete kezdtem szedni a Nopalt, és kipróbálásra rendeltünk a barátnőmmel közösen egy csomagot (330g). Mivel megosztoztunk a csomagon, annak tartalma mindegyikünknek csak kb. 10 napra volt elegendő. Ez alatt a rövid idő alatt már elkönyvelhettem egy sikerélményt: a két szemem alatti néhány bőrlerakódás eltűnt, a bélműködés javult, és a testsúlyom is kevesebb lett!
Sajnos rövid idő elteltével a Nopalt elhasználtam, és újra hízni kezdtem. Ezzel világossá vált számomra, hogy a Nopalt jóval hosszabban kellene fogyasztani, hogy maradandó és hosszan tartó sikereket érjünk el. Rögtön következő héten rendelek meg egy 6-hónapos adagot, és fél éven belül aztán újra hallanak majd felőlem, ha újra tájékoztathatom önöket az új tapasztalataimról. Addig is üdvözli önöket Anne Portugáliából.
Anne P. 45 éves, Portugália

Olvastam a részletes beszámolóját a Nopal csodakaktuszról, és nagyon el voltam ragadtatva az egészséges tulajdonságaitól. Különösen az a tény győzött meg, hogy itt egy tisztán természetes termékről van szó, amit sok országban évszázadok óta mint „mindennapi kenyér” fogyasztanak, ezzel egyidejűleg pedig egy kiváló szer emésztési és túlsúlyproblémákra. Mivel magam is túlsúllyal küzdök, rögtön érdeklődni kezdtem, és azonnal habozás nélkül egy 3 heti mennyiséget rendeltem a porból.
Már néhány napon belül megkaptam a várt szállítmányt, és nagyon elégedett vagyok a professzionális, újra visszazárható, higiénikus csomagolással.
Egy nappal később elkezdtem szedni a Nopalt, és három nap elteltével már éreztem az első hatásokat – azóta rendszeres a székletürítésem, úgy mint fiatal éveimben, és a legjobban érzem magam. Már három hete fogyasztom a Nopal port, szép rendszeresen a csomagoláson szereplő ajánlás szerint. Az általános irodalom szerint (nagyon sokat olvastam erről) 4-6 hét múltán mutatkoznak az első pozitív hatások a vércukorszintre is. Kár, hogy nálunk Európában nem kapható friss zöldségként, és a szárított verziót kell alkalmaznunk. Ami semmiféle eddigi diétának és más kínzásoknak nem sikerült, ott a Nopal sikerrel járt! Az orvosom egy két évvel ezelőtti kivizsgálás során azt mondta, hogy mégiscsak kellene valamit tennem a súlyommal, mert problémáim adódhatnak, ha nem fogyok le. Így hát kipróbáltam különböző diétákat és kúrákat. Itt is elértem azért valamit, de a jojo-effektus újra mindent semmissé tett. A Nopallal most egész mellékesen le is fogyok. Nagyon elégedett vagyok, és mindenképpen rendelek továbbra is Nopalt!
Klaus S., Lüneburg

Minden éjjel fel kellett kelnem, és a wc-re rohannom; egy éjszakát nem tudtam végigaludni. Ez felőrölte az erőmet és az idegeimet. Az orvosom altatókat írt fel, de a gyógyszereket nem igazán szeretem. Végül egy barátom a Nopalt ajánlotta. Ő maga ezt testsúlycsökkenésre használta, de azt mondta, segíthet nekem is. És valóban! Még csak 3 hét telt el, hogy elkezdtem szedni, de már most sok éjszakát végigaludtam!
Herbert M., 60 éves, Kiel

Jó napot! Nopal terméküket már hosszabb idő óta szedem, és igen elégedett vagyok vele. Segített kontrollálni a vércukorszintemet, bár a táplálkozási szokásaimon különösebben nem változtattam. Úgy érzem a Nopal hozzájárulhatott a megfelelő vérnyomás és koleszterinszint kialakulásához. Nagyon köszönöm önöknek! Továbbra is szedem majd a Nopalt, és továbbajánlottam már ismerősöknek is.
Michael N.

Múlt évben a tévében láttam egy adást a Nopalról, ahol a fügekaktuszról volt szó. Mivel én is régóta szenvedek túlsúlyban, úgy gondoltam, nem árthat egy próbálkozás. Röviddel ezután elkezdtem szedni, és ezt a mai napig nem bántam meg.
Máris leadtam néhány kilót, és az orvosom is megerősíthetett abban, hogy a Nopal segített vércukorszintem szabályozásában.
Paul E.

A Nopal is nagyon kiváló; azt én próbáltam ki: narancslével is, natúr joghurtban is. Finom is és nagyon egészséges is. Sok vizet ittam utána és a tájékoztatóban leírt hatás sem maradt el.
B.I.

Kérdése van a Nopallal kapcsolatban? Kérdezze szakértőnket, a Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézetet. Kattintson ide>>

 

Naturpiac üzletek>>

Aktuális akció>>