Vércukorszint

Részt vesz a vércukorszint szabályozásában

nopal_diabetesz
A Nopal kaktuszporban lévő rostok pozitívan befolyásolják a vércukor-anyagcserét.

A Nopalban található rostanyagok nagy mennyiséget képesek felvenni a táplálékban található és szénhidrátokból, ezzel segítenek kiegyensúlyozni a napi vércukor-anyagcserét.

A megduzzadt rostanyagok a felvett szénhidrátok nagy részét már nem engedik szabadon, a fennmaradó mennyiséget pedig csak lassan engedik beszivárogni az anyagcserébe. Ezen a mechanizmuson keresztül a Nopal, ha étkezés előtt vagy közben fogyasztjuk, képes bármely táplálék glikémiás indexét csökkenteni, ami a nap folyamán egy kiegyensúlyozottabb vércukor-anyagcseréhez vezet. (A Nopal glikémiás indexe: 7-es)

Fogyasztók tapasztalatai

A Nopalt evés után és nem előtte fogyasztottam. Viszont az ingadozó vércukorszintem néhány nap után a normálishoz közeli szintet mutatta, és ez még a nopal szedése után is megmaradt, ezen felül nagyon jót tett az emésztésemnek. (Sarolta, Pécs)

Jó napot! Nopal terméküket már hosszabb idő óta szedem, és igen elégedett vagyok vele. Segített kontrollálni a vércukorszintemet, bár a táplálkozási szokásaimon különösebben nem változtattam. Úgy érzem a Nopal hozzájárulhatott a megfelelő vérnyomás és koleszterinszint kialakulásához. Nagyon köszönöm önöknek! Továbbra is szedem majd a Nopalt, és továbbajánlottam már ismerősöknek is. (Michael N.)

Múlt évben a tévében láttam egy adást a Nopalról, ahol a fügekaktuszról volt szó. Mivel én is régóta szenvedek túlsúlyban, úgy gondoltam, nem árthat egy próbálkozás. Röviddel ezután elkezdtem szedni, és ezt a mai napig nem bántam meg.
Máris leadtam néhány kilót, és az orvosom is megerősíthetett abban, hogy a Nopal segített vércukorszintem szabályozásában. (
Paul E.)

 

Kérdése van a Nopallal kapcsolatban? Kérdezze szakértőnket, a Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézetet. Kattintson ide>>

 

Naturpiac üzletek>>

Aktuális akció>>