Neera méregtelenítés

Méregtelenítés a Neera sziruppal

 

Vajon hogy érezné magát, ha egész héten mindennap megállás nélkül dolgoznia kellene? És milyen jól esik megpihenni a hétvégén egy fárasztó munkahét után! Adja meg ezt a pihenést szervezetének is!

Teste minden nap megküzd a táplálékkal bevitt felesleges és gyakran káros anyagokkal: többletfehérje és zsír, finomított és feldolgozott élelmiszerek, adalék- és vegyi anyagok. Ehhez jön még a levegő szennyezettsége, a növényvédő szerek, és különböző kémiai anyagok, melyeket a zöldségekkel és gyümölcsökkel fogyasztunk el.

Szervezetünknek sokszor nem jut elég idő arra, hogy megbirkózzon a bevitt méreganyagokkal, így azok – kiválasztás hiányában – felhalmozódnak a testünkben.

A Neera méregtelenítés célja lélegzetvételhez juttatni a szervezetet, hogy megszabaduljon mindezektől a méreganyagoktól, és felfrissülve folytathassa kiegyensúlyozott működését. Ha rövid időre tartózkodunk a szilárd táplálék fogyasztásától, az nagy áldás a testnek. Olyan pihenő, melyre mi is vágyunk a hétvégéken, ráadásul testünk tehermentesítésével közérzetünk is javulni fog.

A Neera méregtelenítés során egy folyékony táplálékkal – a Neera itallal – a test megkap minden szükséges tápanyagot, mely működéséhez szükséges, így a tisztítókúrát akár munka közben is elvégezhetjük. A Neera ital alapja a Neera szirup, mely ötféle pálmaszirup és kanadai juharszirup megfelelő keveréke, hogy energiával lássa el a szervezetet, ám emésztő- és kiválasztórendszerünknek mégsem jelent megterhelést. Így a test táplálása mellett, szervezetünk teljes figyelmét a méreganyagok kiválasztására tudja fordítani.

A Neera méregtelenítés alapváltozata a 10-napos kúra, ám ez sokaknak túl hosszú megvonást jelent a szilárd táplálékok fogyasztásától. Így a kúrának számtalan változata alakult ki, melyek ugyancsak jó alternatívát kínálnak a test megtisztítására. Ilyen például a 7-napos vagy az 1-napos kúraváltozat. Ha az 1-napos változatot heti egyszer, több héten keresztül elvégezzük, azzal már nagyon sokat tettünk szervezetünk kiegyensúlyozott működéséért, közérzetünk javulásáért.

Évente kétszer érdemes egy hosszabb méregtelenítést elvégezni, ami olyan, mint a test nagytakarítása. Testünk hálás lesz érte! Egy tiszta testben pedig mi is egész másként érezzük majd magunkat.

A test az otthonunk, tartsuk hát tisztán…

Bővebben a Neera méregtelenítésről

 

 

Naturpiac üzletek>>

Aktuális akció>>